Григор Димитров преодоля италианеца Лоренцо Сонего със 7:6(4), 6:3 в първия кръг

...
Григор Димитров преодоля италианеца Лоренцо Сонего със 7:6(4), 6:3 в първия кръг
Коментари Харесай

Стабилна игра и победно начало за Григор в Ротердам

Григор Димитров преодоля италианеца Лоренцо Сонего със 7:6(4), 6:3 в първия кръг на шампионата на твърди кортове от ATP 500 в Ротердам.

Първата ни ракета поведе с пробив още в първия гейм на дуела, само че по-късно позволи рибрейк и равнене до 2:2. Нататък двамата тенисисти демонстрираха непоклатимост на начален удар и при последвалия тайбрек Димитров поведе с 5:4, след което направи още две точки при собствен сервис, с цел да вземе задатък. 

Във втория сет първата ни ракета, финалист в Ротердам от 2018 година и полуфиналист през миналия сезон, реализира съдбоносен пробив за 5:3, след което не се затрудни доста и завърши разногласието за 94 минути.

Във втория кръг Григор ще играе против Мартон Фучович (Унгария), против който има две победи в четири дуела.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР